Süngülü İlkokulu

Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, vatanını seven, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Hizmet alan toplumun memnuniyetini sağlayan, sevgi, saygı ve hoşgörü ile yoğrulmuş, Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem veren bir üst kurum için yeterli bilgi ve beceriye sahip olan iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar: İl Masa Tenisi birinciliği İlçe Futbol Birinciliği İlçe Bilgi yarışması 1. likleri

Saatler: Başlama : 08:50 Bitiş : 14:25
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisimiz yoktur. Öğretmenlerimiz okul lojmanlarında konaklamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 478 5231099

WEB - https://sunguluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Süngülü Köyü Posof/ARDAHAN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Gürcistan sınırında, rakım 1700-1800 m arasında 800 nüfusa yakın bir Köydür. Köyün geçim kaynağı tarım ve hayvancılığa dayanır. Köy özellikle 1970 lerden sonra göç veriyor.

Adres - Süngülü Köyü Posof/ARDAHAN

Ulaşım Köy Minibüsleri ile ulaşım haftanın her günü sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE : 19 Km İL MERKEZİNE : 99 Km